PREDANÉ - IBA U NÁS! Krásny 3 izbový byt v TOP lokalite, Sihoť I - Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s celkovou výmerou 81 m2 v najvyhľadávanejšej lokalite Trenčína, na križovatke ulíc Nábrežná a Smetanova, Sihoť I.
Byt sa nachádza na štvrtom poschodí zo štyroch tehlového bytového domu bez výťahu. Na bytovom dome bola na jar obnovená fasáda, prebehla rekonštrukcia a zväčšenie balkónov, boli vymenené stupačky. K bytu prislúchajú aj dve pivnice.
Byt je zrekonštruovaný, moderný, obývacia izba s jedálenským kútom je šikovne prepojená s kuchyňou, sú tu dve samostatné izby, a do priestrannej kúpeľne so svetlíkmi vošiel okrem vane aj sprchový kút.
Predáva sa kompletne zariadený.
Mesačné náklady na bývanie predstavujú približne 210,- EUR / 2 osoby.
Energetický certifikát - neuvedený.
Lokalita, v ktorej sa byt nachádza, je veľmi obľúbená hlavne vďaka tesnej blízkosti hrádze, ktorú viete využiť na behanie, korčuľovanie, bicyklovanie, prechádzku s deťmi, venčenie psíkov, alebo si viete zájsť na ostrov, kde okrem kúpaliska, nájdete mnoho športových areálov. Nachádza sa len pár minút pešej chôdze od centra mesta, či autobusovej a vlakovej stanice. V blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť: materská škola, základná škola, stredná škola, vysoká škola, potraviny, lekáreň, reštaurácie, plaváreň, športové a detské ihriská, zastávka MHD a mnoho iného.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=RpD86QcSuC2
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: luprichova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie