PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 31 m2, Šamorín

Typ: jednoizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 31 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj praktický 1- izbový byt (31m2 ) na Dunajskej ulici s voľným a bezplatným parkovaním priamo pri obytnom dome. Byt je určený pre klientelu, ktorá chce mať všetky služby po ruke .

Byt sa nachádza na 8/9 poschodí, zatepleného panelového bytového domu len 5 min. pešou chôdzou od centra mesta, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť , škôlka, škola, banky, zdravotné zariadenie, lekárne, supermarkety a nákupné zariadenia, pekný park pre prijemne posedenie s deťmi. V blízkosti sa nachádza X-BIONIC , miesto pre šport a oddych. Multifunkčný komplex ponúka pre milovníkov športu a rodiny túžiacich po oddychu množstvo využitia , wellnes a relaxačné centrum, plávanie spojene s akvaparkom, kino Tuli Cinema, reštaurácie.

Mesačné náklady 100eur/mesiac
K bytu prislúcha pivničná kobka.

Výhody:
prerobený obytný dom s upravenou predzáhradkou a nápomocnými susedmi, prerobený výťah, voňavý čistý byt po rekonštrukcii .

Dispozícia a príslušenstvo :

Byt je orientovaný na J/V, čo zabezpečuje krásne presvetlenie bytu . Po vstupe cez bezpečnostné dvere sa dostaneme do priestrannej predsiene s komodou a odkladacím priestorom. prerobená kúpeľňa s vaňou a toaletou, obývacia izba spojená so spacou časťou, vybavená so sedacou súpravou, šatníkovou skriňou, manželskou posteľou TV a knižnicou, izba poskytuje dostatok priestoru na oddych a RELAX , samostatná kuchyňa spojená s jedálenskou časťou, novou kuchynskou linkou na mieru (chladnička s mrazničkou, varná platňa, mikrovlnka a práčka).



V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, obhliadky možné aj cez víkendy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie