PREDANÉ - Predaj pozemku 2000 m2, Ivanka pri Nitre

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Ivanka pri Nitre
Plocha: 2000 m²

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj stavebný pozemok v okrajovej časti obce Ivanka pri Nitre, na Gergeľovej ulici. Momentálne je parcela využívaná ako ovocný sad, podľa územného plánu obce je však určená na výstavbu voľnej uličnej zástavby do 2NP s funkciou bývanie, časť parcely je určená pre sídelnú vegetáciu a časť pre verejné priestranstvo typu ulica s funkciou prístup k zástavbe. Zastavanosť stavebných parciel je max 50% a 300m2 pre jeden samostatný pozemok. Vzhľadom na rozmery a umiestnenie pozemku je možné ho využiť na výstavbu viacerých rodinných domov.

Samotný pozemok má rozlohu cca 2000 m2, nachádza sa v intraviláne, je čiastočne oplotený a mierne svahovitý. Skutočná výmera ponúkanej parcely bude definovaná na základe dohody súčasného majiteľa a budúceho kupujúceho, k čomu bude vypracovaný nový geometrický plán vrátane oddelenia prístupovej cesty vedúcej k pozemku. Inžinierske siete – elektrina, voda, plyn, kanalizácia – sa nachádzajú na hlavnej ceste pred pozemkom. Do budúcna je plánovaná 12m široká prístupová komunikácia aj na konci pozemku, čím vznikne obojstranný prístup k stavebným pozemkom. V súčasnosti je možné realizovať prístup len z Gergeľovej ulice.

Vďaka viacerým možnostiam využitia (stavebné pozemky, investícia, rekreácia, pestovanie a iné) a pokojnej lokalite s dobrou dostupnosťou do mesta vrátane MHD sa jedná o atraktívnu ponuku. Pozemok je vysporiadaný a má jediného vlastníka. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie