PREDANÉ - 4 izbový rodiny dom v pôvodnom stave v obci Bíňovce na predaj.

Typ: štvorizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Bíňovce
Plocha: 89 m²
Plocha pozemku: 594 m²

Popis
Priestranný 4 izbový RD postavený v 1955 roku z pálenej tehly sa rozprestiera na 6 a pozemku. V 1970 bola dokončená prístavba, ktorou sa konečná úžitková plocha domu zväčšila na 124 m2. Rozmery pozemku sú 13 m šírka a 51 m dĺžka a okrem obytnej časti domu disponuje garážou, skladom, pivnicou a hospodárskou budovou. Nehnuteľnosť vyžaduje rekonštrukciu.

Dispozične pozostáva z podbránia, chodby, dvoch nepriechodných a dvoch priechodných izieb, kotolne, priechodnej kúpeľne, komory a kuchyne ktorá sa nachádza na konci domu a umožňuje východ na dvor. Pre lepšiu predstavu máme pre vás pôdorys. V dome sa nachádza len suché WC a budúci majiteľ musí rátať s dobudovaním toalety. Podlaha je v celom dome betónová s výnimkou prvých dvoch izieb od ulice. V týchto izbách je podlaha tvorená drevo dlažbou.

IS: voda z vlastnej studne ( vodovod nie je v obci), elektrina 220/380, ústredné plynové kúrenie, trativod ( kanalizácia nie je v obci)

Občianska vybavenosť obce : MŠ, ZŠ vo vedľajšej obci Trstín, pobočka pošty, potraviny, vlaková stanica, reštaurácia.
Skvelá poloha na rôzne voľno časové aktivity, vodné nádrže Boleráz a Buková, Smolenický zámok, zrúcaniny hradov, Jaskyňa Driny a mnoho iného.
Vzdialenosť od miest : Smolenice 6 km, Trnava 15 km, Senica 25 km, Pezinok 37 km, Bratislava 75 km

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie