PREDANÉ - Predaj domu 150 m2, Gbely

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Gbely

Mesto Gbely môže ponúknuť aj Vám krásne bývanie v rodinnom dome, ktorý sa nachádza na Ul. Naftárska, s garážou, plnohodnotným dvorom a záhradou. Celková výmera pozemku je 864 m2, z čoho plocha záhrady je 482 m2. Úžitková plocha domu je cca 150 m2.

Rodinný dom je dvojpodlažný, nepodpivničený, so sedlovou strechou, hospodárskou budovou vo dvore a garážou s elektrickou sekčnou bránou pri dome pre jeden osobný automobil.

Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1990. Všetky inžinierske siete sú na dom napojené: elektrina, mestská voda, kanalizácia, plyn, vo dvore sa nachádza studňa.

Pred 3 rokmi bola zrekonštruovaná nová kúpeľňa, postupne vymenené plastové okná, nové podlahy a kuchynská linka.
Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou a komorou, obývačka s krbom a výstupom na terasu do dvora, kúpeľňa (práčovňa) využívaná aj ako technická miestnosť taktiež prepojená s dvorom, kde je umiestnený plynový kotol a zásobník na vodu. Na poschodí sú 3 izby, nová zrekonštruovaná kúpeľňa, balkón, ktorý je možno zaskliť, nakoľko cez balkón je vstup do štvrtej samostatnej izby. V súčasnosti je táto izba využívaná na uskladnenie sezónnych vecí.

Dom je obývaný, využívaný. Výhodou je garáž, cez garáž je možnosť sa dostať do dvora rodinného domu. Dvor je oddelený od záhrady a nachádza sa tam hospodárska budova využívaná na uskladnenie záhradného náradia a nábytku.

Rodinný dom je vhodný pre rodinku s deťmi, veľký dvor sa vie využiť ako na úžitkovú záhradu tak i na oddychovú zónu s bazénom, altánkom a terasou. Svoje miesto tu môžu mať ovocné stromy, záhony zeleniny či okrasné dreviny.

Cena je na vyžiadanie u makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie