PREDANÉ - Predaj domu 240 m2, Nesvady

Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Nesvady

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX opäť ponúka na predaj veľmi pekný poschodový rodinný dom v tichej časti mesta Nesvady, na Taránskej ulici za veľmi prijateľnú cenu. Je postavený na veľkorysom pozemku s výmerou 842 m2, neďaleko termálneho kúpaliska. Zastavaná plocha domu je 160 m2, úžitková plocha cca 240 m2. Dom je situovaný na rovine, je z časti podpivničený, za domom je záhrada. Súčasťou domu je garáž a prístavba. Bol postavený v 70. rokoch minulého storočia, v roku 2006 prešlo poschodie úplnou rekonštrukciou. Rodinný dom je celý zateplený aj z vnútornej strany strechy.
Dispozičné riešenie:
- prízemie: vstupná chodba, garáž, priestranná izba, kuchyňa, kúpeľňa a 2 technické miestnosti.
- poschodie: schodište, spojovacia chodba, 3 samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa spojená s WC, z kuchyne je výstup na terasu, ktorá je orientovaná do záhrady.
V dome je zavedená voda, elektrická energia, plyn, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, v miestnostiach sú radiátory.
Nehnuteľnosť má v rámci mesta výbornú polohu, je blízko k centru, v dosahu všetkej občianskej vybavenosti, pritom poskytuje svojim majiteľom dostatok súkromia.
Odporúčanie makléra: Vzhľadom k svojmu dispozičnému riešeniu je ideálny aj pre viacgeneračnú rodinu ako aj pre podnikateľské aktivity.
Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie