PREDANÉ - IBA U NÁS! 3 izbový byt na ulici L. Novomeského, Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality ponúka na predaj 3 izbový byt na ulici Laca Novomeského v Trenčíne.
Byt s rozlohou 70 m2 sa nachádza na druhom poschodí zo šiestich zatepleného bytového domu s elektronickým vrátnikom a moderným výťahom.
Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, priechodnej obývacej izby s výstupom na slnečnú lodžiu a vstupom do spálne, ďalšej izby, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. V byte sú plastové okná s interiérovými žalúziami, okrem okna v obývacej izbe.
Byt je v pôvodnom stave, ideálny na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.
Bytovka je čistá, zateplená, s novou fasádou. V blízkosti je dostupná kompletná občianska vybavenosť, škôlky, základná školy, detské ihriská, nákupné centrum Južanka, potraviny, reštaurácie, lekárne, zdravotné stredisko, rôzne služby, zastávky MHD a mnoho iného. V bytovke je dostupný optický internet T-com.
K bytu prislúcha latková pivnica.
Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 150,- Eur (poplatky bytový fond, voda, kúrenie) + elektrina a plyn podľa spotreby.
V bytovke je dostupný optický internet T-com.
Energetický certifikát budovy - neuvedený.
Link na virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=3VJRBfbL5Wx
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: info@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie