PREDANÉ - Ponúkame na predaj veľkometrážny 3-izbový byt s pekným výhľadom v Prievidzi na Kopaniciach

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 82 m²

Ponúkame Vám na predaj slnečný veľkometrážny 3-izbový byt v Prievidzi na sídlisku Kopanice. Plocha: úžitková 82 m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 5 s výťahom. Orientácia: V/Z. Dispozícia: chodba, priestranná obývačka (vstup z chodby a vstup z kuchyne) kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, detská izba (vstup na prestrešený balkón) priestranná kuchyňa a ďalšia miestnosť využívanú ako komora (vstup na loggiu, možnosť prerobenia na izbu). K bytu prislúcha pivnica na prízemí. Bytové jadro je pôvodné, možnosť prerobiť podľa svojich predstáv.
Podlaha: plávajúca (chodba, obývačka), ostatné miestnosti PVC. Steny: nové stierky; nové radiátory, vymenené stúpačky voda, plyn (02/2022). Okná: plastové INCON (okrem spálne). Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, prípojka káblovej TV. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, ihrisko, škola, škôlka, zastávka MHD, zateplený bytový dom (steny aj strecha), v susedstve Lesopark, bezproblémové parkovanie. Cena 113 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie