PREDANÉ - 1,5-izbový byt s parkovacím miestom na Škultétyho ulici na prenájom

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom 1,5izbový byt o rozlohe 45m2 + 2x loggia + parkovacie miesto.
Byt sa nachádza na Škultétyho ulici, pri Trnavskom mýte, v Bratislave, mestská časť Nové Mesto v zateplenom dome na 2. poschodí s výťahom.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou odkladacou zostavou s botníkom. V kúpeľni je rohová vaňa, umývadlová a zrkadlová skrinka, oddelené wc.
Vo veľkej kuchyni je kuchynská linka vybavená plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou s digestorom, vstavanou novou práčkou, barový pult so stoličkami, jedálensky stôl so stoličkami a chladnička s mrazničkou. Z kuchyne je aj východ na loggiu.
V obývacej izbe je knihovňa, TV skrinky, gauč s konferenčným stolíkom. Izba je predelená rolldorovou stenou, za ktorou sa nachádza manželská posteľ a šatníková skriňa. Z obývacej izby je aj východ na druhú loggiu cez francúzske posuvné okno.
Všetky okná sú vybavené interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Na loggiách sú namontované aj protislnečné závesy.
V byte sa nachádza aj samostatný šatník a klimatizácia. V celom byte sú drevené bambusové parkety, okná sú taktiež drevené a v kúpeľni je dlažba.
Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár. Voľný ihneď. V prípade záujmu je možnosť využívať aj súkromné parkovacie miesto za príplatok. Cena 600 EUR/mesiac + 170 EUR energie.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (Lidl hneď oproti domu, OC Central, OC Vivo) a vynikajúcu dopravnú dostupnosť (MHD Trnavské mýto).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie