Rodinný dom s pozemkom 1072m2, Skalka nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
219.000,- €
Realitný maklér:
+421948103990
Bc. Natália Príbelová
pribelova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Skalka nad Váhom len 10km od mesta Trenčín. Na pozemku sa nachádzajú dva domy so samostatným súpisným číslom so zastavanou plochou 205m2 a 63m2, postavený na pozemku s rozlohou 1072m2. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované.
V prvom dome sa nachádza 5 izieb z toho jedna podkrovná, tri kuchynky, tri kúpeľne s wc, práčovňa, kotolňa a prístrešok na auto. V zime sa kúri drevom, cez leto plynom. Podkrovná časť má bezpečnostné dvere značky Adlo. V druhom dome sa nachádzajú dve izby, kuchynka, samostatné wc a kúpeľňa, technická miestnosť, pivnica a terasa s prístreškom. Celý objekt má k dispozícii 7 izieb, 4 kúpeľne, 4 záchody, 2 plynomery, elektromer, spoločnú vodu, žumpu a kotol na drevo. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované v podobe vymenených plastových okien, podláh a kúpeľne.
Pozemok je spojený s obecnou záhradou o rozlohe 1059m2, ktorý je v nájme. Na pozemku sa okrem ovocných stromov nachádza aj bazén s ohrevom vody a ohnisko.
Celý objekt je momentálne využívaný ako ubytovňa, okrem podkrovnej časti, ktorý je plne obývaný. Prvá časť domu bola kedysi využívaná ako predajňa potravín, či krčma a druhá časť bol klasický rodinný dom. Momentálne je to upravené ako ubytovňa pre robotníkov. Pred domom je možné zaparkovať 5 áut. Celý objekt je veľmi atypický, veľký, priestranný, vhodný na podnikanie aj bývanie. Pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti. V blízkosti sa nachádza Kláštor Veľká Skalka, Opatovská jaskyňa, Trenčiansky hrad či nová cyklotrasa.
Tento dom je vhodný aj ako investícia aj na plnohodnotné bývanie. Veľkou výhodou pre všetkých, ktorí chcú rodinný dom s veľkým pozemkom a nemajú hneď investície na komplet rekonštrukciu je, že výnos z ubytovania Vám pokryje všetky náklady spojené s bývaním a tým sa Vám umožní postupne si prerobiť dom podľa Vašich predstáv.
Mesačné náklady: 250€
Cena nehnuteľnosti: 219 000€
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie