Ubytovňa s pozemkom 1072m2, Skalka nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
219.000,- €
Realitný maklér:
+421948103990
Bc. Natália Príbelová
pribelova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom prerobený na ubytovňu v obci Skalka nad Váhom len 10km od mesta Trenčín. Na pozemku sa nachádzajú dva domy so samostatným súpisným číslom so zastavanou plochou 205m2 a 63m2, postavený na pozemku s rozlohou 1072m2. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované.
V prvom dome sa nachádza 5 izieb z toho jedna podkrovná, tri kuchynky, tri kúpeľne s wc, práčovňa, kotolňa a prístrešok na auto. V zime sa kúri drevom, cez leto plynom. Podkrovná časť má bezpečnostné dvere značky Adlo. V druhom dome sa nachádzajú dve izby, kuchynka, samostatné wc a kúpeľňa, technická miestnosť, pivnica a terasa s prístreškom. Celý objekt má k dispozícii 7 izieb, 4 kúpeľne, 4 záchody, 2 plynomery, elektromer, spoločnú vodu, žumpu a kotol na drevo. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované v podobe vymenených plastových okien, podláh a kúpeľne.
Pozemok je spojený s obecnou záhradou o rozlohe 1059m2, ktorý je v nájme. Na pozemku sa okrem ovocných stromov nachádza aj bazén s ohrevom vody a ohnisko.
Celý objekt je momentálne využívaný ako ubytovňa pre robotníkov, okrem podkrovnej časti, ktorý je plne obývaný pre vlastníkov domu, aby sa mohli starať o ubytovaných. Prvá časť domu bola kedysi využívaná ako predajňa potravín, či krčma a druhá časť bol klasický rodinný dom. Pred domom je možné zaparkovať 5 - 6 áut. Celý objekt je veľmi atypický, veľký, priestranný, vhodný na podnikanie aj bývanie. Pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti. V blízkosti sa nachádza Kláštor Veľká Skalka, Opatovská jaskyňa, Trenčiansky hrad či nová cyklotrasa. Tento dom je vhodný aj ako investícia aj na plnohodnotné bývanie.
Mesačné náklady: 250€
Cena nehnuteľnosti: 219 000€
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie