PREDANÉ - Administratívny celok v novostavbe Reding Tower 2, Račianska ulica, 202 m2

Typ: administratívna budova
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v novostavbe Reding Tower 2 na Račianskej ulici, ktorá je umiestnená hneď vedľa RT1, v ktorej sídli Daňový úrad a zdravotná poisťovňa. 
REDING TOWER 2 ponúka kancelárske priestory vysokého štandardu A na prenájom v atraktívnej bratislavskej lokalite s výhľadom na vinice Malých Karpát. Projekt je situovaný v mestskej časti Rača, iba 8 minút od centra mesta s možnosťou rýchleho napojenia na D1. 
Budova je navrhnutá tak, aby bola schopná splniť akúkoľvek predstavu o efektívnom kancelárskom priestore. Na mieru vytvorené dispozície a vybavenie bude zodpovedať potrebám a požiadavkám nájomcu. Priamo v budove RT2 je Kaviareň a reštaurácia, v ktorej sa podáva aj denné menu. Samoobslužná jedáleň a bufet sa nachádzajú vo vedľajšej RT1.
K dispozícií je výmera 202 m2, dispozične delená na 3 samostatné kancelárie (možnosť prerobiť na 4-5 kancelárií), vlastné sociálne zariadenie a kuchynku.
Cena nájmu 10 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 3,5 €/m2/mesiac + 1,20€/m2/mesiac preddavok na elektrickú energiu + DPH.
Záujemca neplatí províziu.
Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Viac informácii u uvedeného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie