PREDANÉ - NA PRENÁJOM: SKLADOVÝ PRIESTOR/HALA a VONKAJŠIE PRIESTORY V BB, časť MAJER

Typ: priestor skladový
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 734 m²

Dobré Reality- silná slovenská realitná sieť, maklér EVA BALIJOVÁ ponúka na prenájom komerčné a prevádzkové priestory v meste Banská Bystrica, Majerská Cesta, časť Majer

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
S-V orientovaná, väčšia samostatne stojaca hala, o výmere 734m2, na pozemku o výmere 5973m2. Objekt má svoj samostatný uzamykateľný vstup, je zastrešený a vykurovateľný. Postavený z materiálov železo a drevo, je zasklený drevenými klasickými oknami a presvetlený, strecha je plochá. K tomuto objektu je k dispozícií voľná plocha ktorá môže poslúžiť na skladovanie stavebného ale aj iného materiálu. Budova je oplotená a objekt je kompletne napojený na kamerové a monitorovacie zariadenie. Prístupnosť nákladnými autami k objektu je veľmi dobrá, takisto aj dispozícia skladových priestorov. Na prenájom sa ponúkajú aj vonkajšie priestory, kde je možné uskladniť materiál podľa potrieb nájomcu. Objekt disponuje veľkým parkoviskom. Pri objekte je možné využívať aj železničné koľajnice na prevoz materiálu. Skladovací priestor je voľný a je k dispozícií ihneď.

CENA: Cena vnútorných priestorov, je 3,50m2 a vonkajšej plochy 2,50 Eur/m2. Poplatok za sprostredkovanie realitnou kanceláriou sa platí individuálne.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku na t.č. 0907 144 845
https://profilmaklera.sk/eva-balijova/

Odmena za TIP :
Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?
Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie