PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 71 m2, Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Plocha: 71 m²

RE/MAX Vám ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt s rozlohou 71 m2 s 2 balkónmi a s klimatizáciou, na ulici Márie Turkovej v Trenčíne, Sihoť II.

BYTOVÝ DOM:
Byt sa nachádza na 9. poschodí v 9 poschodovom panelovom bytovom dome, ktorý prešiel v posledných rokoch kompletnou rekonštrukciou: vymenená a zateplená strecha, plastové vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, nové schránky, nájazdová oceľová rampa pre bezbariérový prístup, dva nové výťahy (2017): jeden pre párne a druhý pre nepárne poschodia (vrátane suterénu, kde sa nachádza priestor pivníc) a zateplenie plášťa. Výbornou perspektívou sú aj vymenené zvislé stupačky (odpad, SV a TÚV). Možnosť parkovania je priamo pred bytovým domom a v jeho okolí.

DISPOZÍCIA + ORIENTÁCIA
Dispozične byt pozostáva z dlhej chodby v tvare "L". Z ľavej kratšej a širšej časti chodby, ktorá má priestor pre skriňu, je možné vstúpiť do kúpeľne a samostatnej toalety. Z druhej užšej časti chodby, ktorá je viac ako 5 m dlhá, je možné sprava vstúpiť do dvoch východne orientovaných izieb (každá 13 m2) a na jej konci do rovnako orientovanej obývacej izby (17,5 m2) s priestranným balkónom (2,6 m2), ktorá je zároveň prepojená s kuchyňou so severne orientovanou zasklenou lodžiou (2,7 m2). Do kuchyne vedú dva vstupy - aj z chodby (užšie dvere), aj z obývacej izby.

STAV
Byt je viac menej v pôvodnom, no dosť zachovalom a teda aj obývateľnom stave. Očarí najmä svojou priestrannosťou, dispozíciou, ale aj východnou orientáciou, ktorá mu dodáva príjemnú slnečnosť v prvej polke dňa.

Stena medzi kuchynskou linkou a kúpeľnou a toaletou je z umakartu, no zvyšok jadra je murovaný. V celom byte sú staršie plastové okná. V obývacej izbe je klimatizačná jednotka, ktorej vývod ústi do kuchynskej lodžie.

K bytu prislúcha pivnica v suteréne o výmere 1,85 m2 (1,1 m x 1,7 m), ku ktorej je možné zísť schodmi alebo aj výťahom.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite Trenčína - Sihoť II. V jeho blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: základná a materská škola, potraviny LIDL, reštaurácie, obchody, obidva zimné štadióny, autobusová a železničná stanica v pešej dostupnosti (cca 1 km pešo cez podchod z Hodžovej ulice) a mnoho iného.

V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom a prevodom nehnuteľnosti:
- vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu
- prípadne ďalšie dokumenty potrebné ku kúpe nehnuteľnosti

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie