PREDANÉ - Predaj domu 93 m2, Malinovo

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Malinovo

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový rodinný dom so záhradou nachádzajúci sa v lokalite obec Malinovo.
Obec Malinovo sa nachádza v okrese Senec, v hornej časti Žitného ostrova na pravom brehu Malého Dunaja, juhovýchodne od Bratislavy. Vzdialenosť od centra hlavného mesta je približne 15 km.
Z troch strán obec obteká veľkým oblúkom Malý Dunaj a jeho ramená, po oboch brehoch rieky sú pásy lužných lesov, Malý Dunaj poskytuje ideálne podmienky na rybársky šport, vodnú turistiku, cyklotúry a pešiu turistiku.
V pešej dostupnosti RD sa nachádza škola, škôlka a aj potraviny.

Rodinný dom sa nachádza v zastavanej časti obce na Záleskej ulici. Bol postavený v roku 1984 ako montovaný drevodom a prešiel čiastočnou rekonštrukciou, zateplením 10cm polystyrénom. Plastové okná, vykurovanie pomocou plynového kotla, príprava na krb.
Je celý podpivničený, veľký, suchý a zdravý priestor, prepojený s pôvodnou garážou, ktorú je možné opäť sprístupniť a vytvoriť si tak napr. skladové priestory a pod. Momentálne disponuje dvoma parkovacími miestami.
Povala je pripravená na zobytnenie, plastové okná, prívody in.sietí.
Dispozícia prvého nadzemného podlažia: zádverie, vstupná chodba, špajza, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa, obývačka, spálňa, izba
Výmery: ÚP 93m2, parcela 527m2
Inžinierske siete: elektrika, plyn, obecná voda, kanalizácia
Záhrada je zatrávnená, v jednej časti úžitková, v druhej okrasná s jazierkom a drobnou stavbou.
Náklady: cca 180€/mesiac
Cena nehnuteľnosti vrátane realitného a právneho servisu dohodou.
V prípade záujmu kontaktujte makléra ponuky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie