PREDANÉ - Predaj chaty 83 m2, Gabčíkovo

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rekreačnú chatu s priľahlým pozemkom v katastri mesta Gabčíkovo.
Nehnuteľnosť je situovaná mimo chatovej oblasti, v blízkosti starého koryta a malebných mŕtvych ramien rieky Dunaj, obklopený krásnou podunajskou prírodou.

Chata s obytným podkrovím a s celkovou úžitkovou výmerou 83 m2 bola kolaudovaná v roku 2006. Interiér je tvorený štyrmi izbami a príslušenstvom, pričom na prízemí sa nachádza kuchyňa prepojená s obývačkou, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť, schodisko a v podkroví sa nachádzajú tri izby a ďalšia toaleta.
Vykurovanie interiéru je riešené krbovými kachľami s prieduchmi do izieb, pričom ďalšou alternatívou vykurovania sú elektrické infrapanely umiestnené v izbách. Ohrev úžitkovej vody zabezpečuje elektrický ohrievač vody.
Okná sú drevené, podlahy v izbách sú pokryté laminátovými parketami, v príslušenstve keramickou dlažbou.

Na pozemku o výmere 802 m2 sa okrem chaty nachádza aj terasa pred vchodom do chaty, drevený altánok, záhradný krb, vodáreň , odkladací priestor a parkovacie státie.
Keďže v uvedenej lokalite nie je vybudovaný verejný rozvod vody, plynu a kanalizácie, voda je čerpaná z vlastnej studne a splašková odpadová voda sa odvádza do žumpy.

CENA: 129 900 €

A Vás uvedená ponuka zaujala, neváhajte mi napísať alebo zavolať.

Vyššie uvedená stavba ako rekreačná chata nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie