PREDANÉ - TOP: Stavebný pozemok v obci Semerovo na predaj !

Ponúkame Vám na predaj priestranný stavebný pozemok v obci Semerovo, 17 km od mesta Nové Zámky, 12 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 1 km od plánovanej R 7. Celková výmera pozemku je 3475 m2, mierne svahovitý, orientovaný na juhovýchod, s dvomi prístupovými cestami - asfalt. Inžinierske siete sú pred pozemkom - plyn, elektrika, obecná voda. Obec má 1 400 obyvateľov, kompletnú občiansku vybavenosť, ľahkú dostupnosť do okresného mesta, cez Dvory nad Žitavou po ceste I. triedy, a prekrásne okolie vhodné na turistiku, cykloturistiku. Cena nehnuteľnosti je 40 000 €. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký, č.t.: 0902 442 125, Viber, WhatsApp, email: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie