PREDANÉ - Predaj domu 300 m2, Kremnica

ZAUJÍMAVÁ NEHNUTEĽNOSŤ V KREMNICI S VEĽKÝM POTENCIÁLOM! KOMBINÁCIA BÝVANIA S PODNIKANÍM – PRENÁJOM APARTMÁNOV.

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj veľký rodinný dom s 3 samostatnými apartmánmi a dvojgarážou, s pekným slnečným pol-hektárovým pozemkom, situovaný v súkromí na konci mesta Kremnica (smer Kremnické Bane), len 1km od historického centra.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
Atypický 5-izbový dvojpodlažný rodinný dom so suterénom a podkrovným priestorom s celkovou úžitkovou plochou cca 300m2. K domu prináležia dve kryté terasy a lodžia. Stavba po čiastočnej rekonštrukcii bola skolaudovaná v roku 1990.

Súčasťou domu je dvojlôžkový apartmán na prízemí po kompletnej rekonštrukcii o rozlohe 30m2 so samostatným vstupom. Táto samostatná bytová jednotka môže byť užívaná aj ako hosťovská časť domu alebo bývanie pre dospievajúce dieťa či seniora.

Hneď vedľa domu stojí samostatná dvojpodlažná stavba skolaudovaná v r. 1995. Na prízemí stavby sa nachádza veľký garážový priestor s dvoma vstupmi o rozlohe cca 30m2 a pivničné priestory so samostatným vstupom o veľkosti 13m2. Na poschodí je umiestnený dvojlôžkový apartmán so samostatným vstupom a terasou s posedením, s úžitkovou plochou 37m2. Výhodou je veľký spevnený parkovací priestor pred stavbou.

Ponuka zahŕňa aj samostatný dvojpodlažný apartmán o rozlohe 35m2 s ubytovacou kapacitou 4 lôžka, ktorý sa nachádza cca 20m povyše rodinného domu. Na prízemí je kuchynka s jedálenským kútom, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, v podkroví spálňa, za apartmánom terasa s posedením.

Rodinný dom je vybavený ústredným kúrením s kotlom na tuhé palivo doplneným slnečnými kolektormi a liatinovou krbovou pecou v obývacej miestnosti. Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod, odkanalizovanie je zabezpečené do žumpy. Ohrev teplej vody je zabezpečený zásobníkom s výmenníkom.

Veľkým benefitom nehnuteľnosti je mierne svahovitý pozemok obklopený stromami o rozlohe 4866 m2, ktorý má ideálnu juhozápadnú orientáciu a sú s z neho pekné výhľady. Trávnatý pozemok poskytuje možnosti širokého využitia – dobudovanie ďalších apartmánových domov, chov zvierat, farmárčenie.

DISPOZÍCIA RODINNĚHO DOMU:
Stavba s celkovou úžitkovou plochou cca 300 m2 má 2 obytné podlažia+suterén+podkrovný priestor.

Suterén(30m2)– samostatná špajza, kotolňa, technická miestnosť

1NP(88m2)– apartmán pre 2 osoby+ 1 prístelok (spálňa, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchynka s jedálenským kútom)
- obytná časť domácich - kuchyňa a veľká obývačka s prechodmi na spoločnú krytú terasu, jedálenský kút

2NP(87m2)– veľká spálňa s vlastnou kúpeľňou spojenou s WC, lodžia, kúpeľňa s WC, 2 x izba s prechodmi na spoločnú lodžiu

Podkrovie(25m2)– skladový priestor

LOKALITA:
Nehnuteľnosť je situovaná v jedinečnom prírodnom prostredí stredného Slovenska, v oblasti vyhľadávaných Kremnických vrchov len 1 km od starobylého centra mesta Kremnica. Miesto je ideálne pre rodinné bývanie, oddych, rekreáciu. Výborná dopravná dostupnosť a prístup. V blízkom okolí nehnuteľnosti sú turistické trasy, cyklotrasy, salaš, reštaurácia. Neďaleko Kremnice sa nachádza relaxačné stredisko Skalka Relax Center a lyžiarske stredisko Skalka Arena (8 km) a taktiež veľmi obľúbené lyžiarske stredisko SKI Krahule (6 km).

VÝHODY PRE NOVÉHO MAJITEĽA:
-investičný potenciál – možnosť užívania nehnuteľnosti na podnikanie (prenájom apartmánov) v kombinácii s bývaním
-veľký záujem o ubytovanie v danej lokalite
-možnosť užívania apartmánov na súkromné účely
-ideálna nehnuteľnosť na bývanie pre väčšiu rozšírenú rodinu
-neopakovateľné prírodné prostredie Kremnických vrchov
-celoročné možnosti rekreácie
-pekný slnečný pozemok v súkromí
-1/4 podiel na susednom pozemku o veľkosti 5000m2 grátis
-dobrá občianska vybavenosť

Dostupnosť autom:
Banská Štiavnica 40 min
Zvolen – 25 min
Žiar nad Hronom 17 min
Bratislava 1h 50 min
Prípojka na R1 (BA-Košice) 13 min

CENA:
329 980 eur vrátane poplatkov za kompletný servis spoločnosti RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie