PREDANÉ - Predaj domu 144 m2, Radzovce

Typ: rodinný dom
Okres: Lučenec
Obec: Radzovce

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v tichej časti obce Radzovce, s dobrou dispozíciou, terasou a záhradou.

Dvojpodlažný rodinný dom je čiastočne zrekonštruovaný – plastové okná a nová strešná krytina.

DISPOZÍCIA:
Vstupná chodba je priamo prepojená s veľkou obývacou miestnosťou s krbom a jedálenským stolom. Malou chodbou je obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a kúpeľňou. Kuchyňa tiež prešla rekonštrukciou - nová kuchynská linka, umývačka riadu, elektrický sporák. Z kuchyne je vstup na prestrešenú terasu, kde si určite radi vychutnáte rannú kávu či večerné stolovanie. Na prízemí sa ešte nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou a špajza.

Po schodov vystúpime na druhé podlažie, kde sa nachádzajú jedna veľká (39 m2) a jedna menšia izba, kúpeľňa s toaletou a vaňou. Z väčšej izby je výstup na priestrannú lodžiu a je tu dostatočný priestor na vytvorenie šatníka.

Záhrada patriaca k domu je rozdelená na 2 časti – oddychovú a úžitkovú – vhodnú napríklad na pestovanie. Na záhrade sa nachádza aj bazén, ktorý momentálne nie je funkčný.

Na pozemku sa nachádza plechová garáž.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Dom bol postavený z tehly, zastrešený sedlovou strechou s plechovou strešnou krytinou (menená v roku 2021). Vykurovanie rodinného domu je riešené elektrickým kúrením. Pozemok je oplotený a uzavretý. Dom je nápajaný na vlastnú studňu a žumpu. V dome nie je zavedený plyn.

Úžitková plocha domu: 143,81 m2 (prízemie – 73,71 m2, poschodie – 70 m2)
Zastavaná plocha domu: 110 m2
Veľkosť pozemku: 1125 m2

FINANCOVANIE:
Naši finanční poradcovia vám radi bezplatne pomôžu so zabezpečením financovania kúpy danej nehnuteľnosti.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve –
sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie