PREDANÉ - Ponúkame na predaj útulný 3 izbový byt

Typ: trojizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 69 m²

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v Nových Zámkoch s rozlohou 83m2,ktorý sa nachádza na prízemí. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou pozostáva s hlavnej predsiene na pravej strane sa nachádza toaleta po ľavej strane sa nachádza prvá izba, priamo po chodbe je vchod do obývacej a kuchynskej miestnosti kde po ľavej strany sa ide do tretej izby, Bytovka prešla zateplením v roku 2018.Susedia sú príjemný niekde už starší, slušný vchod. K bytu prislúcha aj pivnica s rozmermi 3x2m plus pivnica na odkladanie bicyklov. byt ma dva balkóny. Parkovanie pred bytom je možné aj z prednej aj zo zadnej časti. Mesačné náklady na dve osoby sú cca 120 eur. Poznámka pre klientov byt je voľný ihneď. v prípade záujmu o obhliadku a ďalších informácii ma neváhajte kontaktovať na čísle 0908 037 333.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie