PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 72 m2, Prievidza

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 72 m²

Ponúkame Vám na predaj svetlý, priestranný 3-izbový byt po čiastočnej rekonštrukcií s dobrou dispozíciou. Nachádza sa na ul. Gazdovská na 6. poschodí v bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu je 72 m2, ktorého súčasťou je aj lodžia s výhľadom do dvora.
V celom byte boli vymenené pôvodné okná za plastové, na chodbe a v izbe sa nachádzajú vstavané skrine s množstvom úložného priestoru a taktiež aj kuchynská linka bola robená na mieru.
Dispozícia bytu - pozostáva zo vstupnej chodby, so samostatným WC a samostatnou kúpeľňou. Z chodby sa dostanete do obývacej izby a kuchyne, ktoré sú orientované do dvora na juhovýchodnú stranu a na druhej strane chodby sa nachádzajú dve samostatné nepriechodné izby, ktoré sú orientované na severozápad.
Bytový dom prešiel pred troma rokmi kompletnou rekonštrukciou (celkové zateplenie). Vchod sa udržiava čistý a upravený a parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu. K bytu taktiež prislúcha aj pivnica a kočikáreň v suteréne.
Lokalita Vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť škola, škôlka, detské ihriská, obchody, MHD. Správcom bytového domu je OSBD (jedná sa o družstevný byt). Zálohové platby pre 2-člennú rodinu sú 130,- EUR (vrátane energií). Zaujala Vás táto ponuka? V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, vyhotovenie kúpnych zmlúv, prevod členských práv a uhradenie správneho poplatku. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie