PREDANÉ - PRENÁJOM: VEĽKÉ SKLADOVACIE PRIESTORY V BANSKEJ BYSTRICI

Typ: skladový objekt
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 500 m²

Dobré Reality - silná slovenská realitná spoločnosť - maklér Eva Balijová Vám ponúka na prenájom polyfunkčný objekt, veľkú výrobnú halu - na frekventovanej Zvolenskej ceste v Banskej Bystrici.

PREDMET PONUKY:
V kompletne zrekonštruovanej budove sa vyrábal nábytok, čomu je aj tento objekt prispôsobený, v prípade záujmu je možné si prenajať aj stroje k nábytkárskej výrobe. Na poschodí sa nachádzajú administratívne a kancelárske priestory, kuchynka, šatne pre zamestnancov, sprchy a sociálne zariadenia. Z poschodia administratívy je vidno cez presklenú časť do priestorov výroby. Budova má plastové okná, obrovské oplotené parkovisko s elektricky uzatvárateľnou bránou, kompletný kamerový systém a je len niekoľko minút od centra Banskej Bystrice s napojením na diaľnicu a jej hlavné ťahy. Objekt sa ponúka na skladové alebo výrobné priestory, je v ňom kompletná vzduchotechnika, odsávanie, lakovňa, niekoľko menších skladových priestorov s regálmi, z hľadiska dostupnosti je vo výbornej frekventovanej lokalite. Samozrejmosťou je elektrika (400v) voda a kanalizácia.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Výrobno-administratívny priestor so vstupom z veľkého oploteného a uzamknutého parkoviska, vybavený kamerovým systémom, priestranná hala do ktorej sa vchádza schodiskom, oddelená administratívnymi priestormi, zasadacou miestnosťou, kuchynkou, šatňami pre mužov a ženy, sprchami, sociálnymi zariadeniami na poschodí, z administratívnej časti je vidno cez presklené okno do výrobnej časti. V hale sa nachádzajú stroje potrebné k stolárskej výrobe, ktoré ale nie sú súčasťou prenájmu, po dohode s majiteľom je možné prenajať aj tie. Výrobné priestory ponúkajú nakladaciu a vykladaciu plochu pre zásobovanie nákladnými autami až dovnútra haly.

OBCHODNÝ/VÝROBNÝ A ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR SA PRENAJÍMA SPOLOČNE A NIE JE MOŽNO HO ODDELIŤ.

LOKALITA:
Objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou, budova má energetický certifikát triedy a spĺňa všetky požiadavky pre jeho prevádzku vo vysokom štandarde (stavebné prevedenie, bezpečnosť, parkovacie miesta).
Obchodný (administratívny) priestor na Zvolenskej ceste je vhodný pre skladovacie priestory, výrobu, predajňu alebo inú obchodnú prevádzku. Výhodou je dobrá dostupnosť z diaľnice, obslužnosť v rámci areálu a dostatok parkovacích miest pre užívateľov objektu.

CENA: V cene prenájmu sú zahrnuté náklady na energie (elektrina, voda, vykurovanie), ktorých zálohové platby budú určené na základe činnosti nájomcu a reálne využitie zúčtované 1 x ročne. CENA NÁJMU JE S DPH.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku na t.č. 0907 144 845
https://profilmaklera.sk/eva-balijova/

Odmena za TIP :
Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?
Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie