PREDANÉ - Znížená cena! RD vo výstavbe v lokalite plnej zelene-Nitra-Šúdol na pozemku 744m2...Aj pre náročných...

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 250 m²

Viete si predstaviť, že nemusíte zabezpečovať stavebné povolenie a môžete pokračovať vo výstavbe podľa predloženého projektu a dokončiť si svoje bývanie ako ušité na mieru?
RK DobreReality ponúka na predaj rozostavanú stavbu v tichej lokalite plnej zelene, v mestskej časti Šúdol. Nachádza sa na mierne svahovitom pozemku o výmere 744m2.(š.37x20m) Zastavaná plocha je 186m2. Dom je situovaný do svahu, v tvare L. Výhodou pre nového majiteľa je dokončenie stavby podľa vlastných predstáv,, prípadne podľa predloženej projektovej dokumentácie, ktorá je súčasťou tejto ponuky. Stavba má pevné základy (železobeton), spodnú časť tvorí dvojgaráž a ďalší priestor, ktorý môže slúžiť ako technická miestnosť, prípadne pivnica, Dispozičné riešenie: Vstup, priestranná chodba, toaleta, kúpeľňa, veľlorysá obývacia miestnosť, kuchyňa, spálňa s kúpeľňou a šatníkom, a ďalšia spáľňa(hosťovská, alebo kancelária). Všetký IS sa nachádzajú na pozemku. Ak vás táto skvelá ponuka zaujala, môžete ma kontaktovať na tel.č. 0915 95 95 92 a dohodnúť si obhliadku, kde sa sami presbedčíte o príležitosti kľudného bývania v prostredí s úžasným výhľadom na okolie, plné zelene!
Cena nehnuteľnosti 209 000 € ( V cene je aj podiel na prístupovej ceste)!

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie