PREDANÉ - Prenájom domu 110 m2, Bratislava - Devínska Nová Ves

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava IV
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom 4 izbový by v 5 ročnej NOVOSTAVBE rodinného domu na Bridlicovej ulici v Devínskej Novej Vsi.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, menšia obývačka prepojená s kuchyňou a jedálňou, komora, 3 samostatné izby, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC s bidetom a samostatné WC.

Byt je funkčne zariadený a komplet vybavený. V kuchyni nájdete kombinovaný sporák, umývačku a drobné spotrebiče. Chladnička s mrazničkou je v komore. Mimo to je k dispozícii práčka, klimatizácia v troch izbách, vonkajšie žalúzie. Taktiež je k dispozícii internet na bežné používanie a káblová televízia od SWAN. Kúrenie je podlahové. Disponuje veľkým úložným priestorom - vstavané skrine v spálni a jednej izbe.

Nachádza sa na prízemí rodinného domu, v ktorom sú len dve bytové jednotky. Každá má samostatný vstup.

Orientovaný je na dve svetové strany S/V a J/Z.

Celková rozloha bytu je 110 m2.

Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2017 a stojí na pozemku o rozlohe 394 m2. K dispozícii je prístrešok s posedením a užívanie záhrady (cca 150m2).

Na poschodí rodinného domu je druhá bytová jednotka, ktorú obýva rodina s dvoma deťmi, preto je byt tiež vhodný aj pre rodinu s deťmi (dvaja dospelí a max dve deti).

Lokalita má dobrú občiansku vybavenosť - detské ihrisko, futbalový štadión, tenisové kurty, pri dome výborná zmrzlináreň, v dosahu vlaková stanica, cyklotrasa/cyklomost, rybník s možnosťou člnkovania, veľké obchody ako je TESCO a LIDL... dostupnosť MHD...

Bezproblémové parkovanie pred domom.

Cena prenájmu: 950,- eur/mesiac + energie (cca 130,- eur).

Voľný od 1.7.2022

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie