PREDANÉ - Predaj pozemku 281 m2, Bratislava - Podunajské Biskupice

Typ: nezaradený priestor
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 281 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj rekreačný objekt v záhradkárskej osade na Slovnaftskej ulici. Chatka má súpisné číslo a jedná sa o novo - postavenú rekreačnú chatku s vlastnou záhradou.

Tiché miesto, vzrastlé stromy a zeleň vytvárajú atmosféru, kde si dokonale oddýchnete. Neďaleko sa nachádza napojenie na obchvat aj obchody, Kaufland a Malý Dunaj, no bezprostredné okolie záhrady je dokonale tiché.

VIDEO :

https://www.youtube.com/watch?v=ZY71tVrZCtY

POPIS CHATKY:

Chatka je napojená na elektrinu, voda je riešená cez záhradkársky spolok a je dovedená do záhrady aj do interiéru chatky. V chatke sa nachádza kupeľňa, kde sa možete počas letných dní osprchovať ako aj malá kuchyňa. Ozajstné špeciality si pripravíte na grile s výhľadom na celú záhradu. Odpad je riešený iba vsakom - možnosť vyriešenia žumpy / čističky. Objekt je zhotovený z tvárnic a má kvalitný drevený krov, ktorý vytvára nad priestorom chatky podkrovie.

Výstavba prebiehala v roku 2017 - 2018.

POPIS ZÁHRADA:

V záhradke sa nachádza 11 mladých 4 - 5 ročných stromčekov, ktoré v najbližších sezonach začnú dosahovať vrchol rodivosti. Dva druhy jabloní, 2 druhy sliviek, višňa, hruška, jedlý gaštan, figovník a orech. Rovnako su v záhrade kríky malín, černíc a ríbezlí. Nájdete tu aj vyčlenené miesto s pôdou pripravenou na pestovanie zeleniny, stačí priniesť priesady. Na záhradku je krásny pohľad z prestrešenej teresy. Môžete si tu vychutnať grilovanie a slnenie až do neskorého večera - orientácia pozemku je totiž západná. Na konci záhrady sa nachádza uzamykateľná búdka na náradie.

Prostredie v ktorom nebudete nikoho rušiť ani keď si zavoláte večer priateľov, oblasť je dobre zabezpečená a vstup do zóny je umožnený iba majiteľom záhrad cez bránu na diaľkové ovládanie. Parkovanie je možné aj mimo pozemku.

POPIS LOKALITA:

Kaufland : 1.0km (10 min pešo)
Obchvat : 3.0km (5 min autom)
Hrádza - Malý Dunaj : 1.0km (10 min pešo)
Pumpa OMV : 1.1km (3 min autom)
Slovnaft Relax Fitness : 1.1km (12 min pešo)
Centrum Bratislava : 6km (11 min autom)

MESAČNÉ NÁKLADY:

50 EUR / rok / voda
10 EUR / mesiac / elektrina

DISPOZÍCIA:

Rekreačná chatka poskytuje jeden otvorený priestor s kuchyňou, samostatnú kúpeľňu / technickú miestnosť. Terasa je kompletne prestrešená a je z nej prístup do podkrovia.

Dispozícia je bližšie špecifikovaná v priložených pôdorysoch.

Celková plocha pozemku: 281m2
Celková úžitková plocha rekreačného objektu: 16.5m2
Zastrešená terasa: 6.2m2
Zastavaná plocha rekreačný objekt: 17m2

+ podiely na príjazdovej ceste

CENA:

79 900 EUR

Za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024. Všetky poplatky sú zahrnuté v cene.

Doporučujem vidieť

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie