PREDANÉ - PREDANÝ 2i byt po kompletnej rekonštrukcii v Ružinove, Rezedová ulica

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Tento pekný byt už je PREDANÝ. Veríme, že noví majitelia sú spokojní. V prípade, ak hľadáte podobnú nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať, radi Vám s tým pomôžeme.
A možno práve uvažujete o predaji svojho bytu. Aj v tejto veci sa na nás môžete obrátiť. Podobne ako táto ponuka, môže byť spropagovaná predaná alebo prenajatá aj Vaša nehnuteľnosť.
    2i byt po kompletnej rekonštrukcii vrátane klimatizácie v Ružinove, časť Trávniky, na Rezedovej ulici na 2.NP bytového domu s výťahom. Celková podlahová výmera vrátane príslušenstva je 47 m2.  Dispozične byt pozostáva z chodby, kuchyne, dvoch samostatných izieb (z väčšej je výstup na balkón) a z kúpeľne so sprchovacím kútom a s toaletou. K bytu prislúcha murovaná pivnica a predáva sa čiastočne zariadený, vrátane kompletnej kuchynskej linky, väčšiny spotrebičov a vstavaného šatníka.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Má novú fasádu, vstupné dvere, zvončeky, vymenené stúpačky a opravené balkóny.
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, dobrá dostupnosť na MHD, školy, škôlky. Byt je otočený do príjemného zeleného, tichého dvora s detským ihriskom (západ) a je kúpou voľný. Cena tejto nehnuteľnosti je 197.000€ vrátane kompletného servisu RK, provízie, konzultácii, prípravy zmluvnej dokumentácie, protokolárneho odovzdania, prehlásenia energii a dodávateľov služieb. Pre bližšie informácie a termín obhliadky kontaktujte makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie