PREDANÉ - Predaj reštaurácie 357 m2, Bratislava - Čunovo

Typ: nezaradený priestor
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 357 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj samostatný nebytový priestor (reštauračné zariadenie) so samostatným vstupom a vlastným pozemkom.

Dlhé roky tu bola v prevádzke známa čunovská reštaurácia Furmanka. Posledné dva roky tu bola v prevádzke reštaurácia Pohodka. Aktuálne je priestor voľný, pripravený pre nového majiteľa.

Predáva sa samostatná, väčšia časť polyfunkčnej budovy s vlastným pozemkom o rozlohe 798 m2.

Celý objekt bol postavený v roku 1971 a rozdelený na predajňu a pohostinstvo. V roku 2000-2002 prešiel objekt rekonštrukciou. Z predajne vznikli dve bytové jednotky a reštauračná časť, ktorá sa predáva, bola prestavaná a zväčšená na veľkosť 357 m2 zastavanej plochy.

Reštaurácia je podpivničená, má samostatný vchod a samostatný pozemok prislúchajúci len k tomuto priestoru.

Dispozičné riešenie: viď pôdorysy v prílohe

Zastavaná plocha:
Suterén – 215 m2
Prízemie – 357 m2

Pozemok – 798 m2 (oplotený)

Siete – elektrika, voda (aj studňa), plyn, kanalizácia
Kúrenie – vlastný plynový kotol (radiátory)

Reštaurácia má dva hlavné vstupy (plus jeden vstup na terasu) a tri zásobovacie vchody cez nákladnú rampu (jeden je priamo do výťahu).
Disponuje veľkou terasou a záhradou, kde sa môžu rozložiť stoly pre zákazníkov.
Je rozdelená na reštauračnú časť, barovú časť a kuchynskú časť.
Viacero priečok nie je nosných a teda je možné si sčasti priestor prispôsobiť podľa potreby.

Vybavenie reštauračnej časti je vo vlastníctve majiteľa budovy, kuchyňa už je vyprataná a predáva sa bez spotrebičov a zariadenia.

Samotná reštaurácia sa nachádza v centre obce, rovno pri autobusovej zastávke. V okolí je bezproblémové parkovanie, vlastný pozemok patriaci k reštaurácii vie poskytnúť taktiež dostatok parkovacích miest.

Reštaurácia vždy ťažila z dobrého umiestnenia obce Čunovo – v blízkosti sa nachádza v teplých mesiacoch veľmi vyťažená hrádza, športový areál Divoká voda, vodné dielo, navštevované Čunovské jazerá, hraničný priechod Rajka.....

Priestor je na liste vlastníctva evidovaný ako stravovacie zariadenie, vzhľadom k polohe a vlastnému veľkému pozemku je možné ho využiť aj na iný účel (predajňa/obchod, výroba, bytové jednotky, ateliér a pod.)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie