PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 82 m2, Šamorín

Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 82 m²

*** NA PREDAJ 4 izbový byt priamo v CENTRE ***

Čo myslíte, koľko 4izbových bytov je v Šamoríne? Nie veľa, ale toto je jeden z nich!

Realitná kancelária RE/MAX v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj
svetlý a priestranný 4 izbový byt priamo v centre mesta Šamorín.

Byt sa nachádza na 1.poschodí osem poschodového bytového domu, je po rekonštrukcii so zánovnou kuchyňou a veľkou sedačkou. Disponuje vstupnou chodbou, priestrannou obývacou izbou, ktorá má vstup na zasklenú lodžiu, detskou izbou, spálňou a v dnešnej dobe aj nenahraditeľnou pracovňou. Kuchyňa, samostatná toaleta a kúpeľňa s oknom sú samozrejmosťou. Spálňa, obývacia izba a pracovňa sú orientované na J/V na veľkú zelenú plochu s množstvom stromov. Kuchyňa a detská izba sú orientované na S/Z. V byte sa nachádza malá komora/šatník a k bytu prislúcha aj pivnica. V okolí bytového domu je voľné parkovisko.

Celková rozloha bytu je 82m2.

Mesto Šamorín patrí v poslednej dobe k veľmi vyhľadávanej lokalite. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť ako školy, škôlky, lekárne, zdravotné stredisko, nemocnica, obchodné centrum, trhovisko, pekárne. V blízkosti mesta sa nachádza multifunkčný komplex pre šport, oddych a relax - x-Bionic. Športové vyžitie ponúka aj Pomlé park, kde sa konajú početné kultúrne akcie.

Veľkou a nezanedbateľnou výhodou je priame napojenie na rýchlostnú cestu R7, takže cesta do Bratislavy alebo smerom na Dunajskú Stredu bude pár-minútová záležitosť.

Kam za športom, cyklistikou a oddychom, ak nie do okolia Šamorína?

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať.
Špecializujem sa na perfektne odvedenú prácu a na Váš skvelý pocit na záver spolupráce!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie