PREDANÉ - Predaj domu 185 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava II
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 5 izbový byt v rodinnom dome s dvoma bytovými jednotkami. Ide o staršiu, 14 ročnú NOVOSTAVBU kolaudovanú v roku 2008 na ulici Stredná na Trnávke.

Byt sa nachádza na celom prízemí rodinného domu a patrí k nemu pozemok/záhrada o rozlohe 804 m2. Na pozemku je k dispozícii krytá terasa so sedením, malé detské ihrisko, vonkajšia pivnica, dielňa, dreváreň, udržiavaná okrasná záhrada s veľkým orechom a parkovisko pre cca 4 autá.

Pôvodná dispozícia bytu:
vstupná hala a chodba, veľká kuchyňa so špajzou spojená s jedálňou a obývacou izbou (tento veľký priestor sa dá úplne predeliť a vznikne tak kuchyňa spojená s obývačkou a ďalšia izba navyše), štyri izby, veľká kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, WC, kotolňa, komora a vstup na spoločné schodisko ktoré vedie k hornému bytu.

Majitelia však v rámci dispozičnej zmeny urobili z jedného bytu dve bytové jednotky. Každá má samostatný vstup. Vznikol tak 3 izbový veľkometrážny byt a dvojgarsónka. Jednoduchou úpravou je možné byty opäť prepojiť do jedného.

Zastavaná plocha: 241 m2

Úžitková plocha: 185 m2 (z toho 3 izbový byt cca 147 m2 a dvojgarsónka cca 38 m2)

Orientácia: na všetky svetové strany

Kolaudácia: 2008

Pozemok: 804 m2

Parkovacie miesta: 4 na pozemku + 2 pred bránou domu

Kúrenie: plynový kotol a radiátory, krb v obývacej časti

Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, ČOV

Konštrukcia: 45 cm pálená tehla

V prípade záujmu je možné odkúpiť aj horný, 4 izbový byt a takto by vznikol úplne samostatný rodinný dom s dvoma (aktuálne troma) bytovými jednotkami. Všetky majú samostatný vstup do domu.

Dispozičné riešenie horného bytu:
vstupná hala, kuchyňa spojená s obývačkou so špajzou, 3 izby, kúpeľňa, WC a balkón. Úžitková plocha bytu je 106 m2 + balkón cca 3 m2.

Rodinný dom sa nachádza v tichej, kľudnej lokalite na Trnávke, v blízkosti jazera Zlaté Piesky a Shopping centra Avion. V blízkom okolí taktiež k dispozícii škôlka a jasle, potraviny LIDL, veterinárna poliklinika, MHD a dobrá dostupnosť na diaľničný obchvat.

Najväčším benefitom tejto nehnuteľnosti je nadštandardne veľký pozemok. Nehnuteľnosť je okrem spokojného bývania vhodná aj na sídlo firmy (parkovanie je plusom), prípadne investične na prenájom oboch bytových jednotiek.

Túto nehnuteľnosť pripravila a nafotila realitná fotografka Kristína Toroková.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie