PREDANÉ - Rezervované! Na predaj murovaná chatka v tichom prostredí, Vinohrady nad Váhom, pozemok 756m2

Na predaj murovaná chatka so záhradou v obľúbenej lokalite obce Vinohrady nad Váhom, stojí na parcele o rozlohe 756m2, ktorý je plný zelene s viničom. Na pozemku sa okrem chatky nachádza domček na náradie, studňa, všetky IS pri pozemku. Chata je postavená z tehly, má drevené okná. Chata ponúka svojmu novému majiteľovi možnosť realizácie rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, prípadne výstavbu novej chaty. Príjemní prostredie zaručuje využitie nehnuteľnosti na rekreáciu a relax alebo rybolov pri Váhu. Prístup k chate je z asfaltovej cesty. Pozemok je kompletne oplotený.

VÝMERA: Pozemok 756m2 o šírke 6-8m a dĺžke 99m.

Obec Vinohrady nad Váhom s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialená od Serede 6km, Galanta 18km , Senec 36km, Bratislava 67km, Nitra 35km, Trnava 22km.

Odporúčam obhliadku, tel.č.0944 044 055.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie