PREDANÉ - PREDANÉ Slnečný rovinatý pozemok v pokojnom prostredí s IS

DOBRÉ REALITY
Ponúkajú exkluzívne na predaj slnečný rovinatý pozemok s inžinierskymi sieťami.

PREDMET PONUKY
Pozemok sa nachádza priamo v obci Veľká Čierna s dobrým prístupom a zároveň v tichom prostredí. Krajom pozemku preteká potok.

LOKALITA
Obec Veľká Čierna leží v južnej časti Žilinského okresu, asi 3 km západne od Rajca, v Domanižskej kotline. Obklopená je Súľovskými vrchmi a preteká ňou potok Čierňanka, ktorá tu priberá niekoľko ďalších prítokov. Prístup do Veľkej Čiernej je odbočkou z cesty II/517 (Považská Bystrica – Rajec), ktorá vedie východným okrajom obce. Rajec je vzdialený 4,5 km, Žilina 24 km a Považská Bystrica 19 km.

Obec má zabezpečenú základnú občiansku vybavenosť pre obyvateľov, aj návštevníkov obce (obecný úrad, kostol, základná a materská škola, obchody, pohostinstvá. V blízkosti v meste Rajec sa nachádza všeobecný lekár, pošta, bankomat, sieť obchodov a služieb, široká ponuka ubytovacích, stravovacích a relaxačných služieb (penzióny, hotely, reštaurácie, welness, kúpaliská a i.),
V blízkom okolí sú jazerá, v Rajci sa nachádza kúpalisko Veronika a 10km od obce sú kúpele Afrodita s termálnou vodou v Rajeckých Tepliciach

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Veľká Čierna je menšia obec s krásnou prírodou v blízkosti mesta Rajec. Slnečný pozemok je rovinatý a jeho plocha ponúka možnosť domčeka ako záhradky na pestovanie a relax.

CENA
39 000 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade požiadavky klienta zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie