PREDANÉ - PRENÁJOM: Kancelária s parkovacím miestom, 17 m2, 3B Office - Zvolenská cesta, Banská Bystrica -

Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 17 m²

3B Office - KANCELÁRIE A OBCHODNÉ PRIESTORY S PARKOVACÍM MIESTOM V CENE.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na prenájom v 3B Office na Zvolenskej ceste v Banskej Bystrici kanceláriu s parkovacím miestom.

PREDMET PONUKY
Juhovýchodne orientovaná kancelária s výmerou 17 m2, situovaná na 2. poschodí obchodno-administratívneho komplexu 3B Office, s vyhradeným parkovacím miestom pred budovou.
Dostupnosť kancelárie - hlavným vchodom a schodiskom z vestibulu (budova je bez výťahu).
Vybavenie kancelárie - bez zariadenia, kvalitné osvetlenie, podlahová krytina dlažba, elektronický vrátnik, pripravené sú káblové rozvody pre internet.
Vybavenie objektu - elektronický vrátnik, vnútorný bezpečnostný a informačný systém na jednotlivých poschodiach, vykurovanie ústredné, lokálne regulovateľné.
Spoločné priestory - kuchynka, sociálne zariadenia ženy/muži.
Upratovanie - upratovacia služba (spoločné priestory, po dohode je možné dohodnúť aj upratovanie kancelárie).
Bezpečnosť - objekt je chránený bezpečnostnými kamerami a elektronickou protipožiarnou signalizáciou.
Vstup do objektu - časovo neobmedzený, s nepretržitou technickou údržbou (vrátane exteriéru) a 24 hodinovým monitoringom strážnou službou.

3B Office prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, budova má energetický certifikát triedy A, a spĺňa všetky požiadavky pre jeho prevádzku vo vyššom štandarde, ktorého zlepšenie (napr. klimatizácia) je možné zabezpečiť po dohode s prevádzkovateľom budovy.
Objekt je chránený bezpečnostným systémom (kamery + monitoring strážnou službou), elektronickým protipožiarnym systémom a sprístupnený elektronickým vrátnikom (vstup do priestorov je neobmedzený). V interiéri je pripravený informačný systém pre jednoduchú orientáciu v objekte.

LOKALITA
Obchodno-administratívna budova 3B Office je jedna z posledných budov stojacich po ľavej strane Zvolenskej cesty, v smere z centra B. Bystrice (6 km) do Zvolena (15 km), s dostupnosťou od diaľnice (v oboch smeroch) do 5 minút. Občianska vybavenosť (úrady, pošta, banky) je vzdialená do 10 minút, stravovacie služby sú do 150 m.
Zvolenská cesta je priemyselnou, obchodnou, aj administratívnou časťou B. Bystrice, ktorá je zároveň okresným aj krajským mestom, územne situovaným v centre Slovenska, dobre dostupným aj zo Zvolena.

CENA PRENÁJMU (VRÁTANE ENERGIÍ A PARKOVACIEHO MIESTA) 204 Eur/mesiac alebo 12 Eur/m2

CENA ZAHŔŇA:
- nájom (9 Eur/m2), náklady na prevádzku spoločných priestorov (chodby, parkoviská, sociálne zariadenia, kuchynka), ktoré zahŕňajú upratovanie, vodné, stočné, likvidácia zrážkovej vody, elektrická energia a teplo, odvoz a likvidácia odpadu, údržba a odpratávanie snehu chodníkov, komunikácií, parkovísk, údržba zelených plôch a osvetlenia, dodávka hygienických potrieb do sociálnych zariadení, servis a údržba budovy, prevádzka bezpečnostných a kamerových systémov a i. (2 Eur/m2), spotrebu energií v prenajatých kanceláriách (elektrina, dodávka tepla), ktoré budú vyúčtované podľa skutočných nákladov 1 x ročne (1 Eur/m2), 1 parkovacie miesto je v cene prenájmu, ďalšie parkovacie miesto je možné výhodne prenajať za 20 Eur/mesačne/parkovacie miesto.

V cene prenájmu nie sú zahrnuté náklady na prevádzku internetu (nájomca rieši individuálne).

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie