PREDANÉ - BOSEN | REZERVOVANÉ 3 izbový byt v novostavbe Cubicon Gardens, Rudolfa Mocka, Karlova Ves, 64 m2

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:

BOSEN GROUP Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt v projekte Cubicon Gardens na ulici Rudolfa Mocka v mestskej časti Bratislava-Karlova Ves. Súčasťou prenájmu je aj pivničná kobka a garážové státie.

BYT: Výmera bytu je 64 m2 z čoho balkón tvorí 4,8 m2 a pivničná kobka 2,3 m2. Byt sa nachádza na 5/8 v bytovom dome s výťahom. Byt je orientovaný na severovýchod a disponuje pekným výhľadom.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 samostatných nepriechodných izieb, kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na balkón, kúpeľne a samostatnej toalety.

ZARIADENIE: Byt má drevené okná s vonkajšími elektrickymi žalúziami, drevené parkety, kúpeľňa s klasickou vaňou, práčka, kuchynská linka, sporák s varnou doskou, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu a mikrovlnka, obývačka disponuje rohovou sedacou súpravou, konferenčný stolík, televízor a balkónový nábytok. Momentálne sú spacie izby nezariadené je možné ich zariadiť po dodatočnej konzultácií s majiteľom.

PARKOVANIE: Garážové státie v garáži bytového domu.

LOKALITA: Veľmi príjemná tichá lokalita s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta autom a MHD. Lokalita poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť: OC Galéria Cubicon, detské ihrisko priamo pri dome, Poliklinika Mlynská Dolina, zoologická záhrada, Železná studnička, Horský park, biznis centrá na Patrónke.

Cena: 550 EUR mesiac nájomné + 150 EUR / mesiac energie + 50 EUR / mesiac garážové státie

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie