PREDANÉ - BOSEN | Rozľahlý pozemok vo výnimočnej lokalite Knižkovej doliny, Bratislava – m.č. Rača, 3 381 m2

Typ: stavebný pozemok
Okres: Bratislava III
Obec:

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj veľkometrážny pozemok vo výnimočnej lokalite Knižkovej doliny, Bratislava – m.č. Rača.

POZEMOK má výmeru 3 381 m2 a na LV je aktuálne zapísaný ako vinica. Prístup k pozemku je zabezpečený asfaltovou cestou z dvoch strán, čo umožňuje aj prípadné delenie a umiestnenie 2 samostatne stojacich rodinných domov. Svahovitosť pozemku a JZ orientácia zabezpečí dostatok slnka počas celého dňa a zároveň výnimočný výhľad na Bratislavu.

INŽINIERSKE SIETE: Všetky inžinierske siete (voda, elektrika, plyn, kanalizácia) sú dovedené k hranici pozemku.

LOKALITA: Pozemok sa nachádza v pokojnej časti Rače, v oblasti bývalých vinohradov – Knižkova dolina. Nachádza sa v pešej dostupnosti lesa a 400 m od centra Rače s kompletnou občianskou vybavenosťou.

VÝHODY:

Krásny výhľad na Bratislavu
Pokojné prostredie v obkolesení prírody
Rýchla dostupnosť do centra mesta
Priama dostupnosť lesa so širokými možnosťami turistiky

CENA: 150 €/m2, 507 150 EUR

VIDEO: https://youtu.be/C8F1CHoErAk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie