PREDANÉ - Päťizbový rodinný dom v tichej časti mesta Malacky

Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Malacky

RADO Reality vám ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom v meste Malacky v tichej časti na ulici Budovateľská.
Rodinný dom je v radovej výstavbe s vlastnou garážou, prístreškom na auto a 40m3 spádovým bazénom s nočným osvetlením.
Na prízemí sa nachádza predsieň, kuchyňa, obývacia miestnosť, WC, garáž a schodisko, ktoré vedie do pivnice a na poschodie. Tu nachádza predsieň, 4 izby, šatník, kúpeľňa s WC a loggia.
Pivnica pozostáva z dvoch veľkých a dvoch menších miestností. Menšie miestnosti slúžia na odkladanie sezónnych vecí, v jednej väčšej je bazénová filtrácia zo solinátorom. V druhej väčšej je kuchynská linka s drezom a menšou vstavanou vaňou. S časti je otvorené predelenie, kde sa v jednej časti nachádza plynový merač, v druhej je 180l bojler na ohrev úžitkovej vody a starší plynový kotol.
Strecha je rovná, pred pár rokmi prešla údžbou – ochranným náterom, elektrická garážová brána, okná sú plastové bielej farby. Napojený je na všetky inžinierske siete, internet je WDSL a na príjem televízie slúži na streche satelit.
Úžitková plocha rodinného domu je 123,7m2, obytná plocha je 69,7m2, zastavaná plocha je 76,3m2 stavba je tehlová, nezateplená.
Malacky sú okresné mesto, ktoré leží v južnej časti Záhorskej nížiny. Najvýznamnejším tokom mesta je rieka Malina, ktorá sa vlieva do rieky Morava. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a pripája sa na diaľnicu Brno – Bratislava. Na trávenie oddychu a prechádzky vám poslúži Zámocký park s príjemnou reštauráciou.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie