PREDANÉ - BOSEN | 2 izb. BYTY s balkónom

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbové byty novostavby projektu SLNEČNÉ ZÁHRADY v obci Hviezdoslavov-Rumančeková ulica (časť záhrady)
BYT: výmera bytu je 53m2+ balkón 5m2
- rodinný dom má 6 bytových jednotiek, je z tehly Winerberger (30cm), zateplenie 16 cm polystyrén, 7-komorové plastové okná s izolačným trojsklom, strešná krytina- Terran, betónové stropy, elektrické podlahové kúrenie DEVI s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe. Vlastný inteligentný elektrický bojler na ohrev TÚV.
ŠTANDARD: možnosť výberu z niekoľkých odtieňov farieb čo zahŕňa: obklady, sanitu, WC, dvere, zárubne, plávajúcu podlahu, dlažbu.
- predpríprava na internet, TV.
Byty sú napojené na inžinierske siete: elektrinu, verejný vodovod a kanalizáciu.
MOŽNOSŤ DOKONČENIA PODĽA VAŠICH PREDSTÁV! Nacenenie štandardu je individuálne od požiadavky klienta. Projekt je financovaný postupným financovaním,stavba je zapísaná ako rozostavaná.
PARKOVANIE: V cene bytu je 1 parkovacie státie.
LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, v kľudnej a rozvíjajúcej sa časti obce. V blízkej dostupnosti na vlak RegioJet (cca 500m)-rýchlo, lacno, bez zápchy a plánovanú rýchlostnú cestu R7. Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Veľmi jednoduchá dostupnosť do Šamorína (4 km),kde je kompletná občianska vybavenosť: školy škôlky, zdravotné strediská, obchody (LIDL, BILLA, Tesco, Kaufland), banky. Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. V okolí sú potraviny, reštaurácia, škôlky, perfektná pekáreň, mäsiarstvo.
DOKONČENIE: FEBRUÁR 2023

CENA : 2 izb.byt v štádiu HOLODOM 138.990 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie