PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 30 m2, Šamorín

Typ: jednoizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 30 m²

REZERVOVANÉ - Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXKLUZÍVNE na predaj štartovací, cenovo úsporný 1 izbový byt, ktorý sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít, v centre mesta Šamorín /Gazdovský rad/.
Prečo ísť bývať do Šamorína??? Lebo v tomto príjemnom meste nájdete všetko, čo pre svoj nový domov a komfortný život potrebujete, či už sú to pracovné, nákupné a vzdelávacie možnosti alebo voľnočasové aktivity.

Byt s celkovou podlahovou plochou 29,95 m2 sa nachádza na 6/8 poschodí, s výťahom. K bytu prislúcha veľká pivnica. V bytovom dome prebehla kompletná rekonštrukcia – zateplenie a výmena stúpačiek.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je bez balkóna, má plastové okná s vnútornými žalúziami, bezpečnostné dvere a klimatizáciu.

DISPOZIČNE byt pozostáva z miestností: predsieň, kúpeľňa spojená s toaletou /vaňa/, 1 samostatná izba, kuchyňa.
Predáva sa sčasti zariadený – vo vstupnej chodbe je vstavaná skriňa, v obývačke je rozkladacia sedačka, kuchyňa je vybavená spotrebičmi /indukčná doska, elektrická rúra/, práčka a samostatne stojaca chladnička + mraznička.

Byt je BEZ ŤARCHY – kúpou ihneď voľný
Parkovanie je verejné pred bytovým domom.
Mesačné náklady: nájomné / 80 EUR/ + energie /20 eur/

V okolí je kompletná občianska vybavenosť: 200 m autobusová stanica, zdravotnícke zariadenia, pekáreň, lekáreň, obchody, nákupné strediská, škola, školka ....

Pre milovníkov športu je k dispozícii hrádza pri Dunaji, ktorá poskytuje športové vyžitie cyklistom i korčuliarom, ale i ľuďom, ktorí si spríjemňujú voľné chvíle behom, či prechádzkou so psom.
V blízkosti sa nachádza obľúbený športový a voľnočasový rezort X- BIONIC Sphere a golfové ihrisko Welten v Báči.

Tento byt vo vyhľadávanej lokalite čaká na svojho nového majiteľa, neváhajte a dohodnite si obhliadku s partnerom predaja RK RE/MAX už dnes.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie