PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 56 m2, Šamorín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 56 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj priestranný 2_izbový – čiastočne prerobený ,slnečný byt na Čilistovskej ulici v širšom centre mesta Šamorín s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Byt sa predáva kompletne zariadený o rozlohe (56m2) spolu s pivničnou kobkou. Svojou polohou a dispozíciou je byt vhodný pre mladý pár ako štartovací, pre dôchodcov nakoľko je k dispozícii aj výťah a je bezbariérový, alebo v dnešnej dobe ako veľmi dobrú investíciu.

Byt sa nachádza na 3/5poschodí v obytnom dome, po úplnej rekonštrukcii ( zateplenie, výmena strešnej krytiny, rekonštrukcia výťahu, výmena brány na čip, domový vrátnik, plastové okná na medziposchodiach, výmena stúpačiek TÚV, elektrické rozvody.)

Dispozícia : vstupná chodba ( šatníková skriňa ),1x samostatná izba ( šatníková skriňa ), priestranná kuchyňa spojená s obývačkou a jedálenským kútom ( plynová varná platňa, elektrická rúra digestor , jedálenský barový pult, rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, obývacia zostava ), kúpeľňa spojená s toaletou, francúsky balkón, kde si viete aj posedieť.

Prvotná nutná rekonštrukcia : - výmena kuchynskej pracovnej dosky, vrátane batérie, stierky a maľovky.

Veľkou výhodou bytu, je že budúci majiteľ si ho môže zrekonštruovať presne podľa vlastných predstáv.



Bezproblémové parkovania pred bytovým domom.
Upratovanie bytového domu zabezpečuje správa bytu.
Mesačné náklady: 170eur/2osoby


V blízkosti sa nachádza X-BIONIC sphere miesto pre šport a oddych. Multifunkčný komplex ponúka pre milovníkov športu a rodiny túžiacich po oddychu množstvo využitia , wellnes a relaxačné centrum, plávanie spojene akvaparkom, kino Tuli Cinema, reštaurácie.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala , neváhajte ma kontaktovať aj cez víkend.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie