PREDANÉ - Predaj domu 151 m2, Málaš

Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Málaš

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX, Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Málaš. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, zateplenie 10 cm nobasil, škridla pálená, nové rozvody elektriny aj vody. Možnosť dobudovania podkrovia a tak si zväčšiť obytný priestor.
IS obecná voda + studňa napojená na dom (možnosť prepínania obecnej vody a studne), elektrina, žumpa, vykurovanie domu kotol na pevné palivo so záložným zdrojom.

Veľkosť pozemku 5461 m2
Obytná plocha domu 151 m2
Samostatne stojaca garáž 27 m2
Hospodárska budova 89 m2

Dispozícia: vstupná široká chodba, veľká kuchyňa s novou kuchynskou linkou zhotovenou na mieru vrátane spotrebičov - sporák, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor, trojstupňová úprava vody, magnetická, mechanická a bakteriálna. Priestranná obývačka s predprípravou na krb a s predprípravou na dobudovanie schodiska do podkrovia, detská izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

K domu prislúchajú aj murované hospodárske priestory vhodné na chov dobytka, alebo skladu či dielne pre šikovného kutila.
Hneď za domom sa nachádza letná kuchyňa s výstupom na povalu a technickou miestnosťou kde je umiestnený kotol na tuhé palivo a bojler na ohrev teplej vody.
Samostatne stojaca murovaná garáž s montážnou jamou. Na dvore je začatá stavba murovaného altánku, možnosť dokončenia novým majiteľom.
Dvor je pekne upravený a udržiavaný, pozemok je rozsiahly, vzadu sú vysadené ovocné stromy a okrasné ihličnany. Dom je vhodný na trvalé bývanie aj na rekreačné účely.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Obec je vzdialená od okresného mesta Levice 27 km to je autom 25 minút. Mesto Nové Zámky 35 km autom to trvá 35 minút, možnosť kúpania Štúrovo 35 km, Podhájska 21 km.
V obci Málaš nájdete 3 x pohostinstvo, materskú škôlku, potraviny, poštu, obecný úrad. Deti s povinnou školskou dochádzkou majú zabezpečený pravidelný školský autobus do vedľajšej obci Čaka kde navštevujú ZŠ.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie