Na predaj veľká, lukratívna komerčná budova v centre Rimavskej Soboty

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
449,99 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Rimavská Sobota
Obec: Rimavská Sobota
Plocha: 500 m²
Realitný maklér:
0949 230 987
Ing. Gyula Illés
illes-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj rozsiahlu lukratívnu komerčnú budovu v centre mesta Rimavská Sobota. Budova stojí na viac ako 8-árovom pozemku so zastavanou plochou viac ako 500 m2. Skladá sa z viacerých podnikateľských častí, ktoré sú v súčasnosti všetky obsadené na základe nájomných zmlúv. Nachádza sa medzi dvomi ulicami, so samostatnými vchodmi z oboch strán. Parcela je uzavretá plotom, v susedstve je nové, veľké verejné parkovisko. Na nezastavanom dvore je zámková dlažba.
V najväčšej, historickej časti areálu už dlhodobo funguje zabehnutá reštaurácia s letnou terasou na dvore. Pod touto častou je vysoká, betónová pivnica, vhodná tiež na rôzne komerčné účely (skladovanie, vináreň, atď.). Na druhom konci areálu je v prevádzke známa, tiež zabehnutá práčovňa. V strednej časti budovy sú rôzne kancelárske alebo obchodné priestory, v súčasnosti tiež prenajaté. V podkroví tejto časti sú dve zariadené trojizbové byty, ktoré sú tiež obsadené nájomníkmi. Celá budova má zdravú, zrekonštruovanú sedlovú strechu, kúrenie je zabezpečené z dvoch plynových kotlov.

Cena celého komplexu budovy s pozemkami je 449.900.- eur. V prípade seriózneho záujmu sa hláste kvôli podrobnejším informáciám a na obhliadku, kde je možné prejsť všetky časti budovy a fungujúce prevádzky v nej.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie