PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 194 m2, Košice - Staré Mesto

Typ: štvorizbový byt
Okres: Košice I
Obec:
Plocha: 194 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám predstavuje exkluzívne na predaj veľkorysý staromestský apartmán v historickom srdci Košíc.

Ak máte radi bývanie v samotnom centre Košíc len 200 metrov od Dómu svätej Alžbety, či radi chodíte na raňajky do mesta alebo chcete len dobre investovať tak potom je táto ponuka práve pre Vás.

Veľkorysý apartmán sa nachádza vo dvore v meštianskom dome na druhom nadzemnom podlaží.

Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby odkiaľ sa dostanete do dvoch samostatných apartmánov. Každý apartmán ponúka veľkú obývačku, podkrovnú spálňu s výhľadom na Dominikánsky kostol, kúpeľňu a toaletu.

Áno, čítate správne. Apartmán nemá kuchyňu aj keď miesto pre ňu je vyhradené. Tým pádom tu vzniká možnosť novej kuchyne podľa predstáv budúceho majiteľa.

Rovnako tak budúci majiteľ môže získať prepojením obidvoch apartmánov veľký otvorený priestor alebo ponechaním a po menších úpravách môže apartmány využívať na krátkodobé alebo dlhodobé prenajímanie.

V meštianskom dome prebehla rekonštrukcia plastových okien, obnovy fasády, novej strešnej krytiny a novej elektroinštalácii.

Technické info a parametre:
Adresa: Mäsiarska ulica
Úžitková plocha: 194m2
Počet izieb: 4
Terasa: do nádvoria
Materiál: tehla

Cena tejto nehnuteľnosti je 390.000 EUR.

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom našej realitnej služby Hypotéka Plus, ktorá Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Ak Vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Dávid Sládek - 0902 630 282 - certifikovaný partner predaja

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie