PREDANÉ - Chalupa na predaj na Liptove. Nová znížená cena.

Typ: chalupa
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Hrádok
Plocha: 50 m²
Plocha pozemku: 198 m²

Popis
Táto pekná dvojizbová chalúpka sa nachádza v Liptovskom Hrádku mestská časť Dovalovo. Situovaná je do tichej, slepej ulice a je súčasťou dvojdomu. Napojená je na vodovod, kanalizáciu a elektrinu. Kúrenie je riešené krbom a vykurovacími infrapanelmi. Za hrubými múrmi sa na vyvýšenom prízemí nachádza kúpeľňa s WC a kuchyňa spojená s obývačkou. V obývačke je dominantné drvené schodisko do menšej spálne v podkroví.
Chalupa stojí na pozemku s rozlohou 104m2. Skoro celá časť tohto pozemku je zastavaná. Ale ku chalupe patrí aj pozemok cez ulicu , ktorý má celkovú rozlohu 94m2. Na tomto pozemku je kamenná sýpka na obilie, drevený sklad na náradie a menšia záhradka, v ktorej by v budúcnosti mohol byť napríklad altánok. Plus majitelia majú v nájme od mesta Liptovský Hrádok ešte pozemok pred domom, ktorý by sa dal v budúcnosti odkúpiť. Nehnuteľnosť nemá spoločný dvor! Chalupa si v roku 2016 prešla výmenou okien a čiastočnou rekonštrukciou, ale nový majiteľ má stále možnosť si ju dotvoriť podľa svojich vlastných predstáv.
Lokalita Dovalovo patrí medzi mestskú časť Liptovského Hrádku v ktorom je kompletná občianska vybavenosť. Z Dovalova je to len 8 minút cesty autom na diaľnicu. Liptovský Mikuláš je vzdialený 15min, Jasná Nízke Tatry 30min, Aquapark Tatralandia 17min, Štrbské Pleso Vysoké Tatry 35min. Poľsko Zakopané 1,30h

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie