PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 61 m2, Čierny Balog

Typ: trojizbový byt
Okres: Brezno
Obec: Čierny Balog
Plocha: 61 m²

Jedinečný projekt apartmánových domov v malebnej dedine ČIERNY BALOG- práve v predaji!

Realitná kancelárie RE/MAX Vám exkluzívne prináša na predaj 2, 3 a 4 – izbových apartmánov v apartmánových domoch priamo pod lyžiarskym svahom v pokojnej dedine Čierny Balog. Sú ako stvorené na oddych.

Zámerom projektu je priniesť moderné bývanie v tichom a kľudnom prostredí, kde si bez starostí môžete oddýchnuť, vychutnať čistú prírodu na turistických prechádzkach, cyklotrasách, v zime na lyžiarskom svahu a zároveň výborne investovať v kraji, ktorý práve začína rásť.

DISPOZÍCIA:
3- izbový apartmán s plochou 69,67 m2 Vám poskytne dostatočný komfort pre Vás a Vašu rodinu. Vstup do apartmánu s úložným priestorom je chodbou prepojený s moderne riešenou obývacou časťou spojenou s kuchyňu. Z obývacej časti je prístup na balkón. K dispozícií je priestranná izba o rozlohe 10,4 m2 s dostatkom miesta na vytvorenie úložného priestoru a izba o veľkosti 8, 4 m2. Apartmán má 1 jednu kúpeľňu so sprchovým kútom a 1 samostatné WC.

V cene apartmánu je jedno parkovacie miesto. V apartmánovom dome bude k dispozícií lyžiareň a miestnosť na odkladanie bicyklov.

Apartmán je možné kúpiť ako holobyt alebo v prevedení standard. Bližšie info o projekte, cenách a financovaní Vám poskytneme v realitnej kancelárií.

Cena v prevedení standard 177 589 eur.
Cena v prevedení holobyt 149 721 eur.

Plánované dokončenie výstavby – JAR 2023 apartmánového domu „A“.

INVESTIČNÁ PRÍLEŽISTOSŤ
V prípade, že práve nebude v apartmáne Vy, môžete apartmán jednoducho prenajať na krátkodobé bývanie, čím svoju nehnuteľnosť investične zhodnotíte formou prenájmu. A to všetko bez starostí.

O PROJEKTE
Projekt Apartmány Čierny Balog bude pozostávať z 2 apartmánových domov – apartmánový dom s označením „A“ a „B“. Apartmánový dom „A“ je už vo výstavbe. V galérií si môžete pozrieť aktuálny stav stavby. V ponuke je 15 apartmánov 2,3, 4-izbových. Každý apartmán je s balkónom. V apartmánovom dome „B“ bude k dispozícií kaviareň a wellness.

Tu, len pár krokov od vlastného apartmánu, zažijú Vaše deti detstvo plné fantázie a Vy momenty plné relaxu.

FINANCOVANIE
Rýchlo a jednoducho. Ak máte záujem o kúpu apartmánu v projekte Apartmány Čierny Balog, s našou pomocou je Váš sen na dosah. Využite možnosť bezplatného poradenstva a služieb hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám na jednom stretnutí poskytne informácie o ponukách rôznych bánk, aktuálnych akciách, úrokových sadzbách, či poplatkoch.

VZDIALENOSTI
Banská Bystrica – 49 km - 44 min
Bratislava – 256 km – 2 hod 40 min
Chopok Juh – 30 km – 30 min
Ski Tále – 22 km – 25 min
Brezno – 8,5 km – 11 min

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie