Na predaj novostavba bungalov vo Veľkých Chlievanoch

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Cena v RK na vyžiadanie
Realitný maklér:
+421903709430
Miroslava Kováčová
mkovacova@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj novostavby nízko-energetických rodinných domov o výmere 120 m2 na slnečných pozemkoch s rozlohou 500 m² v obci Veľké Chlievany.
Rodinný dom bol projektovaný ako bungalov s čo najnižšou energetickou náročnosťou a s čo najlepším priestorovým využitím.
V dome sa nachádza priestranná hala s kuchyňou, s veľkým francúzskym oknom na terasu, tri samostatné izby cca 3 x 4 m, samostatné WC, veľká kúpeľňa, šatník, špajza, chodba a kotolňa. Dom je postavený z minerálnych tvárnic PORFIX, kompletne zateplený, vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, odpad je zvedený do septiku. Domy sú momentálne vo výstavbe, dokončenie bude do konca roka 2023. Predáva sa v štádiu holodom, prípadne sa dá dohodnúť na dokončení do štádia štandard.
Mesačné náklady na bývanie sú 120 €/mes.
Obec Veľké Chlievany sa nachádza len 4 km od Bánoviec nad Bebravou. Je tam kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny, autobusová zastávka, reštaurácia atď.
Energetický certifikát A.
Miroslava Kováčová
RADO Reality Group
Tel.: +421903709430
e-mail: mkovacova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie kúnych zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie