PREDANÉ - Predaj pozemku 1759 m2, Trenčianske Teplice

Typ: nezaradený priestor
Okres: Trenčín
Obec: Trenčianske Teplice
Plocha: 1759 m²

RE/MAX Vám ponúka na predaj krásny slnečný západne orientovaný stavebný pozemok v Trenčianskych Tepliciach na Bagárovej ulici zasadený v nádhernom prostredí pod lesom Klepáča. Pre nasatie atmosféry tohto prostredia Vám odporúčame naše video z drona. V prípade, že ho daný portál nepodporuje, radi Vám ho na vyžiadanie zašleme.

PERSPEKTÍVA
Potenciál využitia daného pozemku je najmä v možnosti stavby rodinného domu s krásnym výhľadom na okolité prostredie a s výbehom do lesa, ktorý je priamo na jeho zadnej hranici. To celé umocnené západnou orientáciou v spojení s pozíciou na kopci, obe dodávajúce pozemku mnoho slnečných lúčov.

POZEMOK je svahovitý, v jednej časti terasovitý, pozostáva zo štyroch parciel (2603/3, 2604, 2605, 2606), ktoré majú spolu plochu veľkorysých 1759 m2 (cca. 30 x 55 m)

SIETE
- prípojka elektriny a vody na pozemku
- plynová prípojka sa nachádza bezprostredne na vedľajšej verejnej komunikácii
- kanalizácia je riešená formou septiku

STAVBA
Na jednej z parciel stojí rekreačná stavba, ktorá je v pôvodnom, no užívateľnom stave. Za ňou sa nachádzajú dva prístrešky (napr. na uskladnenie dreva). Vrchné poschodie pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, kuchyne a obývacej izby s kachľami. Na spodnom poschodí so samostatným vstupom sa nachádza ďalšia izba.

V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľností:
- vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie