PREDANÉ - 3-izb. byt 61 m2, Sihoť II. - Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality ponúka na predaj 3-izb. byt na Sihoti II. v Trenčíne. Byt s podlahovou plochou 61 m² leží na 3/3 poschodí panelového bytového domu, ktorý prešiel renováciou v podobe zateplenia a rekonštrukcie strechy.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou, obývacej izby, 2 spální, samostatnej kúpeľne a WC. Z jedálne je vstup na loggiu o výmere 3 m², ktorá v súčasnej dobe dostáva nové presklenie. K bytu patrí pivnica na prízemí domu.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a menšou stavebnou úpravou interiéru. Má vymenené rozvody vody a odpadu, osadené boli plastové okná, je vystierkovaný, rozvody elektriky sú pôvodné. Stúpacie rozvody boli v bytovom dome už menené.
Lokalita, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základná škola, materská škola, obchody, športové a detské ihriská, zastávka MHD. Byt sa predáva kompletne zariadený.
Energetický certifikát – nie je k dispozícii
3D - https://my.matterport.com/show/?m=CvNJHpFtZau
Ing. Vladimír Nemec
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 442599
E-mail: nemec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie