PREDANÉ - 2 izbový RD v pôvodnom stave v obci Bíňovce

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Bíňovce
Plocha: 77 m²
Plocha pozemku: 486 m²

Popis
Priestranný 2 izbový tehlový rodinný dom na špecifickom slnečnom pozemku v obci Bíňovce na predaj. Vhodnou zmenou dispozície, môžete dosiahnuť 3 obytné izby.
Pozemok má stúpajúcu tendenciu do výšky úrovne domu a nachádza sa na ňom ešte hospodársky domček a kopaná studňa. Dom bol postavený v 1955 roku z pálenej tehly a je v pôvodnom stave s výnimkou výmeny plastových okien od ulice. Dispozične pozostáva z kuchyne, priechodnej izby, malej chodby, nepriechodnej izby, komory, predsiene spojenej s priestrannou chodbou, kúpeľne a suchého WC. Majiteľ musí rátať s investíciou do zapojenia odpadu na nový záchod. Za obytnou časťou sa nachádza veľká miestnosť so schodiskom na povalu. Pre lepšiu predstavu máme pre vás pôdorys.

IS:
Vodu v dome zabezpečuje studňa pomocou domácej vodárne a jej ohrev prietokové ohrievače. Teplo nám poskytujú plynové gamatky. Odpad je riešený žumpu ( kanalizácia nie je v obci).

Občianska vybavenosť obce : MŠ, ZŠ vo vedľajšej obci Trstín, pobočka pošty, potraviny, vlaková stanica, reštaurácia.
Skvelá poloha na rôzne voľno časové aktivity, vodné nádrže Boleráz a Buková, Smolenický zámok, zrúcaniny hradov, Jaskyňa Driny a mnoho iného.
Vzdialenosť od miest : Smolenice 6 km, Trnava 15 km, Senica 25 km, Pezinok 37 km, Bratislava 75 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie