Na predaj 2-izbový byt na Vajnorskej ulici v Novom Meste

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
229 500 €
Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt o rozlohe 45 m2 na zvýšenom prízemí v sedem poschodovom bytovom dome, ku ktorému prislúcha pivnica a vonkajšie parkovacie miesto pre majiteľa bytu. Byt sa nachádza na Vajnorskej ulici, Nové Mesto.
Byt je tehlový s kompletnou rekonštrukciou. Bytový dom má novu fasádu, vchodové dvere na magneticky čip. Nový výťah. Rekonštruované boli aj pivničné priestory.
Byt má dve nepriechodné izby, samostatnú kuchyňu, kúpeľňu so sprchovacím kutom a WC. 4 plastové protihlukové okná, takže ráno a popoludní je tu veľa svetla.Nehnuteľnosť je veľmi dobre situovaná. 1 minútu chôdze do nákupného centra VIVO, kde je Lidl a rôzne iné obchody a kaviarne. V blízkosti je tiež jazero Kuchajda, ktoré je vidieť z obývačky, takže v lete ochladzuje okolie. V blízkosti bytu je veľmi dobré dopravné spojenie do centra, 7 minút mestskou dopravou do Starého Mesta alebo 20 minút pešo.K bytu prislúcha parkovanie na ulici pre majiteľov, prípadne záhrada s atrakciami pre deti.Vhodný aj na podnikanie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie