PREDANÉ - Chalupa pri Lačnovskom kaňone, Lipovce

Typ: chalupa
Okres: Prešov
Obec: Lipovce
Plocha: 70 m²
Plocha pozemku: 2240 m²

Popis
Domček pripravený na rekonštrukciu v krásnom prostredí Lačnova, v dedinke Lipovce. Dom je v pôvodnom stave, postavený okolo roku 1930 z valkov. Je situovaný v samotnom centre obce. Pozostáva z 2 izieb, kuchyne, kúpeľne a priestrannej, slnečnej verandy. Pod domom je krásna klenbová, kamenná pivnica. Na pozemku oproti domu sa nachádza aj pôvodná drevenica, vo veľmi dobrom stave a dá sa zrekonštruovať na obytný objekt. Pozostáva z dvoch izieb, pôvodná pivnica pod ňou bola prerobená na garáž. Dom je situovaný na pozemku viac ako 2240 m2. Záhradu tvoria ovocné stromy a je tu aj pôvodná stará stodola, aj pôvodná studňa, momentálne nepoužívaná. Na pozemku je možnosť výstavby pre ďalšiu chatu, alebo RD.
Samotné okolie obce patrí medzi turisticky vyhľadávané lokality, Lačnovský kaňon, hrad, či jaskyňa Zlá diera priťahujú do tejto obce návštevníkov z celého regiónu. Lokalita je známa aj svojimi minerálnymi prameňmi.
Je to skvelá investícia nielen do chalupy ako rekreačného bývania, ale aj ako perspektívne rodinné sídlo v krásnej prírode.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie