!!!! Výrazné zníženie ceny!!!! POLYFUNKČNÝ OBJEKT VO ZVOLENE NA PREDAJ

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
915 000 €
Typ: polyfunčkný objekt
Okres: Zvolen
Obec: Zvolen
Plocha: 1277 m²
Realitný maklér:
0905 514 471
Strmeňová Adriana
strmenova-ZVNC-slovanet.sk

Dobré Reality s.r.o. v zastúpení realitným maklérom, Strmeňová Adriana Vám ponúkajú na predaj polyfunkčný objekt na Pribinovej ulici vo Zvolene, v časti Sekier. Plocha: úžitková 1277m2, zastavaná 982m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 915 000 €.

Uvedený objekt sa nachádza v srdci sídliska Sekier vo Zvolene, má vlastnú parkovaciu plochu a momentálne má stálych nájomníkov.
Na prízemí sa nachádza prevádzka pohostinstva a kaderníctvo a na poschodí je zriadená výrobňa vitamínových doplnkov (880m2), ktorej však k 31.07.2022 končí prenájom. K uvedenému priestoru ešte prináleží momentálne nevyužívaná terasa o ploche 181,4m2, ktorú by v prípade kúpy uvedenej nehnuteľnosti mohol budúci majiteľ využiť podľa vlastných predstáv...
Priestory prešli cca pred 10 rokmi kompletnou rekonštrukciou. Je to objekt s veľkorysými prevádzkovými, skladovými priestormi a aj so zabudovanými chladiacimi boxami. Má vlastnú kotolňu, každý priestor samostatné merače energií. Preto je vhodný na akúkoľvek činnosť, služby, prevádzky, prípadne ako investičná príležitosť na rozšírenie bytovej výstavby, alebo iného investičného projektu.

V prípade záujmu o bližšie informácie, alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č.0905514471, Strmeňová Adriana, Váš realitný maklér...

V cene je zahrnutá provízia RK, v ktorej máte kompletný právny a katastrálny servis.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie